Dijous 25 d'abril de 2024
|
17:16 H
Les oficines d'Enzyme a Madrid s'ubiquen al passeig de la Castellana.
Les oficines d'Enzyme a Madrid s'ubiquen al passeig de la Castellana. (Foto: Enzyme Advising Group)
Empresa

Enzyme incorpora Inma González com a directora de desenvolupament de producte

Barcelona

Enzyme Advising Group ha incorporat Inma González Gallo com a directora de Desenvolupament de Producte, impulsant la innovació de les seves pràctiques, i l'adopció de noves solucions i serveis en el portafoli de l'empresa.

És llicenciada en Dret i Economia, MBA en l'Institut d'Empresa ha treballant sempre des d'IT. Ha crescut professionalment liderant canvis organitzatius amb un alt component tecnològic, des del seu treball amb organitzacions líders com Ernst & Young, Stratesys, o recentment, Metges Sense Fronteres, on dirigia l'equip de Projects & IT.

Inma González porta a Enzyme la seva experiència en estratègia i govern IT, arquitectura empresarial i com a project manager. Els seus principals reptes a curt i mig termini inclouen finalitzar els seus estudis de màster en Direcció de la Innovació a la UOC i llançar les primeres experiències d'Enzyme en 'blockchain' i DLTs.

El grup Pyrénées es va fer el mes de juliol del 2018 amb el paquet d’accions majoritari d’Enzyme Advising Group, firma de consultoria de transformació digital. Pyrénées va fer la compra d’aquestes accions a NEXE The Way of Change, soci fundador que es desvincula de la societat. Cal destacar que Pyréneés ja havia adquirit el 2017 un paquet d’accions de l’empresa i que amb aquesta nova adquisició es va convertir en soci de referència.

Notícies relacionades