El director general del comitè organitzador de les finals de la Copa del Món d’esquí que es celebraran a Grandvalira, Conrad Blanch, ha protagonitzat el primer 'Afterwork' d'Andorra Telecom. (Foto: Andorra Telecom)
Empresa

El primer 'Afterwork' d’Andorra Telecom aplega unes 40 persones

Conrad Blanch va ser l’encarregat de la xerrada d’obertura

Andorra la Vella.- El primer 'Afterwork' organitzat per Andorra Telecom va aplegar aquest dijous unes 40 persones a la Borda Pairal. En aquesta primera ocasió, la xerrada va estar conduïda per Conrad Blanch, director general del comitè organitzador de les finals de la Copa del Món d’esquí que se celebraran a Grandvalira.

Blanch va explicar com Soldeu el Tarter va passar de ser una estació familiar a aconseguir acollir unes finals de la Copa del Món d’esquí, passant per la candidatura conjunta d’uns jocs olímpics d’hivern i l’organització de copes d’Europa.

La intenció de la companyia és consolidar un esdeveniment el primer dijous de cada mes, tal com indica Jordi Segués, cap de producte del departament de màqueting empreses i que va moderar la trobada: “Estem molt contents de com ha anat la primera jornada. Creiem que és un format que té molt recorregut i que s’anirà consolidant mes rere mes”.

D’altra banda, va recalcar que l’objectiu és que cada acte l’obri un personatge destacat de l’àmbit andorrà: “El que volem és donar rellevància a totes aquelles persones del país que fan coses extraordinàries”. El proper 'Afterwork' d’Andorra Telecom està previst pel dijous 4 d’abril.