Cartell anunciador de la jornada de botigues al carrer a la Seu d'Urgell. (Foto: Ubsu)
Innovació

La Seu d’Urgell torna a posar les botigues al carrer

El carrer Major s’omplirà, aquest dijous 14 de març, amb més de 30 establiments de moda i complements, objectes de regal i artesania

Amb motiu del dia de la Constitució, festiu a Andorra, els establiments de la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell (UBSU) tornen a treure aquest dijous 14 de març les seves botigues al carrer amb l’objectiu de dinamitzar el comerç i la ciutat.

Durant tot el dia urgellencs i visitants podran trobar més de 30 botigues al llarg del carrer Major de la Seu d’Urgell, que oferiran tot tipus de productes de moda i complements, objectes de regal i artesania. També hi haurà activitats de lleure per als més menuts. Amb el lema 'Comprar a la Seu Comercial té premi!', les compres que es facin durant tota la jornada en qualsevol establiment de la UBSU es podrà entrar al sorteig d’un gran nombre de premis.

Per participar-hi només cal dipositar la butlleta que els comerços donaran en el moment de fer la compra a l’urna que es trobarà instal·lada davant del número 71 del carrer Major. El aquest sorteig es pot guanyar: un obsequi d’Avalon Màgic; una panera de Baldufa; un lot de productes de la Carnisseria Charlie; una quota mensual a Urban Esport; un val de descompte a Calçats Alesca; quatre obsequis d’artesania; una motxilla de Celeste; un val de descompte a la Seu Sport; un obsequi de Capicua; un val de descompte a Contxi Moda, i dos obsequis de Llanes la Troca.