Avintia construirà 50 habitatges al Tarter. (Foto: Grupo Avintia)
Empresa

Avintia aterra a Andorra amb la promoció Isard Homes

Construeix 50 habitatges al Tarter

Grupo Avintia, a través de la gestió d'Avintia Inmobiliaria, aterra a Andorra amb l'empresa Avidi Homes per desenvolupar la seva activitat immobiliària al Principat, segons ha informat aquest dimecres en un comunicat. La nova companyia del sector immobiliari arriba a Andorra amb el projecte Isard Homes, una promoció de 50 habitatges caracteritzats pel seu disseny en plena estació d'esquí Grandvalira, al sector  del Tarter.

Isard Homes, comercialitzada per Engel & Völkers, compta amb habitatges amb superfícies que van des dels 60 als 200 metres quadrats i estan situats en un entorn diferenciat pel seu accés directe a la pistes, per la qual cosa la promoció està pensada per als amants de l'esquí o de la naturalesa. Segons ha destacat Antonio Martín Jiménez, president de Grupo Avintia, Avidi Homes arriba a Andorra amb un esperit de permanència i amb voluntat de crear habitatges singulars.

L'estimació en costos del projecte arribarà als 20 milions d'euros i l'entrega dels habitatges, els preus dels quals parteixen dels 5.000 euros per metre quadrat, està prevista per a finals del 2021. Per altra banda, el director general d'Avintia Inmobiliaria, Roberto Campos, ha valorat que amb aquesta promoció es vol oferir als futurs propietaris una proposta diferenciada i única a l'alçada de les seves necessitats. 

Grupo Avintia és, a més de constructora, una plataforma de serveis integrals que abasta, gestiona i controla tota la cadena de valor del cicle immobiliari i, en l'actualitat, compta amb més de 1.600 treballadors.