Lucía Álvarez, d'IBM, presenta els projectes de les cinc empreses espanyoles.     (Foto: Enzyme Advising Group)
Innovació

Enzyme, finalista de l'Espanya Watson Build

Presenta una solució de IOT amb components cognitius per millorar la vida dels més grans de 65 anys

L’IBM Ecosystem Summit 2019, l'esdeveniment anual per a 'business partners' d'IBM, ha donat a conèixer les cinc empreses espanyoles finalistes europees del concurs internacional Watson Build 2018 d'IBM, entre les que es troba Enzyme Advising Group. La proposta desenvolupada per Enzyme, 'Xenior Care', és una solució de IOT amb components cognitius per millorar la vida dels més grans de 65 anys que formen part de la 'Silver Economy'.

Ronald Velten, director de màrqueting Europe d'IBM, ha destacat "el nivell d'innovació i l'impacte potencial de la solució desenvolupada per Enzyme". Per la seva banda, Harald Messemer, expert en solucions cognitives d'Enzyme ha agraït l'esforç de l'equip i ha afirmat que "l'aprenentatge realitzat durant la participació en el concurs ha estat molt valuós i motivador per a l'equip i ens ajudarà a seguir innovant en l'àmbit cognitiu".

El grup Pyrénées es va fer el mes de juliol del 2018 amb el paquet d’accions majoritari d’Enzyme Advising Group, firma de consultoria de transformació digital. Pyrénées va fer la compra d’aquestes accions a NEXE The Way of Change, soci fundador que es desvincula de la societat. Cal destacar que Pyréneés ja havia adquirit el 2017 un paquet d’accions de l’empresa i que amb aquesta nova adquisició es va convertir en soci de referència.