Una botiga Prink i iRiparo. (Foto: Prink)
Empresa

Prink desenvolupa una nova àrea de servei amb iRiparo

Vendrà i repararà mòbils i tauletes

Prink, cadena número u a Europa en la venda especialitzada de cartutxos, tòner i impressores amb més de 1.300 punts de venda i present  a onze països, entre ells Andorra, ha adquirit iRiparo, companyia dedicada a la reparació de mòbils i tauletes.

Amb aquesta adquisició, Prink planteja exportar els punts de venda d'iRiparo en la major part de països europeus, amb l'objectiu de convertir-se en la marca líder del sector. Aquesta estratègia ha suposat un augment en l'obertura del nombre de franquícies amb un total de 40 botigues obertes entre locals Prink, Duo Prink/iRiparo i córners. A més, s'ha observat un creixement en el nombre de multrifranquiciats, arribant a ser 35 emprenedors de la companyia amb més d'una botiga oberta.

Gràcies a la consolidada presència de Prink, s'estima que la difusió de la marca iRiparo serà ràpida, estructurada i eficaç, pel fet que és un gran mercat per a la companyia que compta amb una àmplia demanda d'aquests serveis i que creixerà sense pausa durant les pròximes dècades. Actualment el mercat de les reparacions de mòbils a Espanya mou una facturació anual de més de 700 milions d'euros.

"En els punts de venda iRiparo tenim cura dels dispositius que rebem i realitzem reparacions ràpides, fiables i garantides, gràcies al nostre personal especialitzat que, després d'un exhaustiu diagnòstic, podrà orientar al client sobre les intervencions necessàries perquè el mòbil pugui tornar a funcionar correctament". I afegeix: "Per a nosaltres és un gran repte posicionar a iRiparo com una de les cadenes líders en la reparació de dispositius mòbils i tauletes", ha afirmat Mattia Rossi Nais, responsable de Màrqueting i Comunicació de Prink Iberia.

A més, disposen d'un servei de venda de mòbils recondicionats, productes que han estat reparats de manera industrial per grans operadors del sector. Això és possible gràcies a la col·laboració de marques de referència en el sector com són Cell phone repair, amb més de 650 punts de venda als EUA en reparació de mòbils i tauletes, Mobile defenders, empresa dedicada a la distribució de peces de recanvi per a mòbils i tablets, i Wireless refresh, una empresa dedicada a la venda de mòbils i tauletes recondicionades.