Una oficina de Banc Sabadell. (Foto: Banc Sabadell)
Sector financer

Banc Sabadell obre una sucursal a Lisboa per donar servei a empreses

Preveu superar els 1.000 milions de volum de negoci en l'any 2022

Banc Sabadell ha inaugurat una sucursal a Lisboa (Portugal), des de la qual prestarà serveis bancaris a empreses espanyoles amb inversions al país i a corporacions lusitanes, reforçant així la seva presència internacional. L'oficina, situada a l'avinguda de Liberdade, en ple centre de Lisboa, preveu superar els 1.000 milions de volum de negoci en l'any 2022, segons ha informat el grup que presideix Josep Oliu.

L'oficina de Banc Sabadell a Portugal, dirigida per Santiago Tiana, compta amb un equip de dotze experts amb àmplia experiència en el sector bancari portuguès i està orientada al segment d'empreses, l'activitat transaccional, el finançament estructurat, la tresoreria, el mercat de capitals o la banca corporativa. El director general adjunt de Banc Sabadell i director de la direcció de Corporate & Investment Banking, José Nieto, ha assegurat que el principal objectiu de l'entitat és estar compromesa a llarg termini amb empreses espanyoles que estan desenvolupant negocis o invertint a Portugal i ajudar així mateix a les companyies portugueses, tant al seu país com en nous mercats en els quals la banca lusitana no està present.

Nieto ha remarcat la importància del coneixement del Sabadell del mercat portuguès, "on porta present més de 25 anys", i ha ressaltat que l'entitat desenvoluparà "allò en el que és número u: la banca d'empreses".