Entrada al Caprabo de l'illa Carlemany. (Foto: Arxiu ANA)
Empresa

Caprabo avança en el seu pla d'expansió amb dos nous supermercats a Catalunya

La cadena és present a Andorra amb tres establiments

Caprabo, que actualment té una xarxa de 320 supermercats, avança en el seu pla d’expansió amb l’obertura de dos nous supermercats, un a la ciutat de Barcelona i un altre a Reus (Baix Camp). Segons un comunicat de l'empresa, el supermercat de Barcelona és una franquícia situada al carrer Independència, que disposa de gairebé 300 metres quadrats de superfície comercial i dona feina a sis persones. Per la seva part, la nova botiga de Reus, també una franquícia amb ensenya Caprabo, està ubicada al carrer Carles Riba 2, compta amb una superfície comercial de 250 metres quadrats i incorpora set empleats.

Les noves obertures s’emmarquen en el pla de desenvolupament i expansió de Caprabo amb botigues adaptades al seu model de nova generació, en un tipus de botiga franquiciada, amb un format entorn els 300 metres quadrats de superfície comercial, un horari ampli i obertura tots els dies. Aquest model està pensat per un nou consumidor que busca una compra àgil i còmoda, amb una amplitud d’assortiment extens i que inclogui productes frescos de qualitat. Els horaris d'ambdós centres són semblants. Pel que fa al de Barcelona, obrirà a les 8.30 i tancarà a les 22 hores. La diferència amb el de Reus és l'hora de tancament, que en el cas de la ciutat tarragonina serà a les 23 hores.

Des de 2011 Caprabo avança en la seva expansió a través de franquícies amb els formats Caprabo, Rapid Caprabo i Aliprox. Cadascun dels formats es diferencien per la seva localització, la mida de l’establiment i la concentració de la població. El 2015 Caprabo va llençar un nou format de botiga de convivència denominat Rapid Caprabo, un model que ofereix un servei de proximitat amb horaris amplis i una màxima cobertura de necessitats de consum. La cadena compta amb tres establiments a Andorra i, entre ells, cal destacar el de l'illa Carlemany. El primer que va obrir va ser a la parròquia de Canillo.