La botiga Prink d'Andorra la Vella. (Foto: Prink Andorra)
Empresa

Prink iRiparo tanquen amb èxit la seva participació a Expofranquicias 2019

Durante la fira s'han fet més de 100 reunions

Prink franquícia, líder a Europa amb més de 1.300 punts de venda especialitzats en cartutxos, tòner i impressores, ha participat en la 25a edició del Saló Internacional de la Franquícia, Expofranquicia 2019, una cita en què han presentat la seva nova àrea de negoci iRiparo i en què els assistents s'han interessat sobre les condicions per formar part de la cadena.

Aquesta nova marca, dedicada a la reparació exprés de mòbils i tablets, ofereix també un servei de venda de mòbils recondicionats, que compten amb un any de garantia, i venda d'accessoris de gran qualitat. A l'estand de la firma, qualificat com el més gran del sector tecnològic per a aquesta edició, s'han exposat amb èxit la seva àmplia cartera de serveis on empresaris, professionals del sector i emprenedors, han pogut descobrir totes les opcions de negoci que ofereix Prink i iRiparo: botiga, córner o duo (Prink / iRiparo); així com els beneficis de treballar de la mà de la marca.

Mattia Rossi Nais, responsable de Màrqueting i Comunicació de Prink Iberia, ha afirmat que "Expofranquicias 2019 ens ha ofert un enorme espai de gran dinamisme on hem pogut realitzar múltiples contactes amb les millors garanties d'èxit. Un excel·lent escenari on donar a conèixer a iRiparo i reforçar el posicionament de Prink en el sector". Prova d'això han estat les més de 100 reunions que han mantingut durant l'exposició i que els ha permès conèixer de primera mà les necessitats, preocupacions i objectius que tenen els emprenedors que volen iniciar un nou negoci dins el sector. Prink té una botiga a Andorra la Vella.