La xocolata amb llet de coco de Xocland. (Foto: XOCLAND)
Empresa

Xocland organitza visites a la seva fàbrica de la Massana

L'empresa comercialitza xocolata, bombons, trufes, pralinés i torrons

Xocland, la primera fàbrica de xocolata d’Andorra és a la Massana, on es donen les millors condicions per fer-la: un clima generalment fred i sec de muntanya que permet produir una xocolata intensa i pura amb ingredients 100% naturals. A Xocland s'ocupen del procés integral de fabricació de la xocolata: seleccionen les millors faves de cacau del món i les processen amb una tecnologia d’avantguarda per produir xocolates i bombons frescos, de qualitat excepcional. Tot fet al Principat. La xocolata negra només porta cacau (70%), sucre i vainilla natural. Ni additius, ni emulsionants, ni conservants. Fresca, autèntica i andorrana.

Les visites a la fàbrica es fan els dissabtes a la tarda, però si s'avisa amb temps, se'n poden organitzar en altres horaris. És imprescindible reservar per telèfon, Facebook o correu electrònic. I són d'un màxim de set persones. Xocland no és una fàbrica convencional, ja que reuneix en un sol centre la possibilitat d’observar tot el procés d’elaboració de la xocolata –maquinària que s’utilitza, torrefacció i preparació del cacau–, a més de l’opció de comprar o degustar els seus productes en un petit espai on es poden tastar diverses xocolates.

Especialistes des de fa molts anys en el món de la xocolata, a Xocland s’empren ingredients de primera qualitat, com les millors faves de cacau, importades de països tropicals com Nicaragua o Veneçuela, entre altres, per garantir l’alta qualitat que caracteritza els seus productes. Així mateix, ofereix un gran ventall de propostes, que van des de la xocolata més intensa, amb un 70 o 90% de cacau, passant per la xocolata amb llet, fins arribar a la xocolata blanca.

Per últim, Xocland també elabora bombons, trufes, pralinés, torrons, xocolata desfeta per emportar i una de les especialitats de la casa: la xoca, una combinació de diverses xocolates amb galetes, fruites i nombrosos ingredients més.