Toni Bou, en una de les proves de l'X-Trial 2019. (Foto: X-Trial)
Empresa

L'X-Trial comença divendres a l'FNAC Andorra

Els pilots Toni Bou, Adam Raga, Jaime Busto i Benoit Bincaz signaran autògrafs el dia abans de la prova

Els pilots Toni Bou, Adam Raga, Jaime Busto i Benoit Bincaz signaran autògrafs aquest divendres a l’FNAC Andorra, a partir de les set de la tarda. Tots quatre participaran el cap de setmana en l’X-Trial que tindrà lloc al Poliesportiu i que reunirà els nou millors pilots del món. L'edició 2019 del Campionat del Món d'X-Trial es va iniciar a Budapest (Hongria) el 20 de gener i acaba a Andorra.

El títol ja està decidit i se l'ha adjudicat Toni Bou, del Repsol Honda Team, que comptarà també amb el japonès Takahisa Fujinami, que prendrà part per tercera vegada aquesta temporada com a pilot convidat en una de les proves del Mundial. "En les dues curses que he participat aquest any no he aconseguit passar a la segona ronda, a Barcelona vaig estar a prop, però sense aconseguir-ho", ha comentat Fujinami. El japonès creu que amb el campionat sentenciat hi haurà més espectacle ja que els pilots arriscaran més.

El trial es farà en tres etapes. La primera en què competiran els nou pilots, una segona amb sis i per últim, les dues finals, pel tercer i quart lloc i per les dues primeres posicions. El terra del Poliesportiu es dividirà en sis zones ben diferenciades, entre les quals destaca una de gran altura. L'organització ha hagut de fer front a algunes dificultats lligades a l'adaptació del Poliesportiu. S'han posat a la venda 2.500 entrades.