Un dels avions d'Air Europa. (Foto: Air Europa)
Empresa

Air Europa obre quatre noves rutes a Copenhaguen, Estocolm, Atenes i l'Alguer

Els vols seran operatius l'estiu amb sortida des de Madrid

Air Europa amplia la seva xarxa de vols a l'estiu amb quatre noves rutes que uniran Madrid amb Copenhaguen, Estocolm, Atenes i l'Alguer, augmentant a disset les seves destinacions europees, ha informat aquest dijous l'aerolínia del grup turístic Globalia en un comunicat. La incursió de la companyia a Dinamarca, Suècia i Grècia, així com una major presència a Itàlia, s'iniciarà a mitjans de juny i es prolongarà fins a mitjans de setembre.

La seva nova operativa a Copenhaguen, Estocolm i Atenes suposa el debut de l'aerolínia en els respectius països, mentre que, a Itàlia, ja opera a Roma, Milà i, des de fa poc més d'un any, també a Venècia. En concret, la companyia aèria volarà des de Madrid tant a la capital danesa com a la de Suècia amb tres freqüències setmanals, respectivament, a bord de la flota Airbus 330, mentre que a Atenes i l'Alguer operarà amb dos, els dijous i diumenges.

Amb l'estrena d'aquestes quatre noves rutes, Air Europa "augmenta de forma substancial la seva xarxa europea i ofereix millors opcions de vol als seus passatgers als que, igualment, garanteix a través del 'hub' de Madrid una perfecta i ràpida connexió amb la resta de destinacions transoceàniques", ha destacat la divisió aèria de Globalia.