Un moment de laa sigantura de l'acord, aquest divendres. (Foto: Actua)
Iniciatives

Actua i la Cambra treballaran de manera conjunta accions per potenciar la competitivitat del sector empresarial

Han signat un acord de col·laboració que tindrà una durada d'un any

La directora de la Cambra de Comerç Indústria i Serveis d’Andorra (CCIS), Pilar Escaler, i els directors d’Actua Empresa i Actua Innovació, Judit Hidalgo i Marc Pons, han signat aquest divendres un acord de col·laboració entre les dues entitats per potenciar la competitivitat del sector empresarial andorrà.

Els projectes, que es treballaran conjuntament, també incorporen accions per identificar problemes d’entorn, buscaran mesures per eliminar-los o mitigar-los, fomentaran la digitalització de les empreses andorranes i la innovació, i promouran la internacionalització de l’empresa andorrana. A més, tindrà un pes important l’estratègia per trobar noves fórmules d’e-commerce, i d’impuls i transformació del sector del comerç. Paral·lelament ja col·laboren en projectes de retenció i atracció de talent a Andorra, entre d’altres iniciatives.

De fet, Actua i la CCIS ja treballaven amb anterioritat iniciatives d’interès comú mitjançant la creació de projectes dirigits a potenciar i fomentar l’esperit emprenedor i la competitivitat del teixit empresarial andorrà. Arrel d’aquestes iniciatives, s’ha posat de manifest el gran potencial per a desenvolupar projectes d’interès comú i la conveniència d’establir un marc de relacions entre totes dues entitats que permeti formalitzar i estendre aquesta col·laboració.

El conveni signat per Actua i CCIS té una durada inicial de dos anys i serà prorrogable tàcitament per períodes d’un any.