BBConstrumat ha tancat portes aquest divendres. (Foto: BBConstrumat)
Innovació

BBConstrumat tanca portes superant les 54.000 visites professionals

El Saló internacional de la construcció ha presentat dues cases amb eficiència energètica com a principals atractius d'aquesta edició

BBConstrumat ha tancat portes aquest divendres superant les 54.000 visites professionals, després de quatre dies d'activitat a Barcelona durant els quals la presentació de dues cases amb eficiència energètica han estat dels principals atractius. De fet, el Saló internacional de la construcció també ha promogut iniciatives de residu zero, per destacar el camí del sector per contribuir a l'equilibri mediambiental. L'edició s'ha tancat amb un 34% més d'empreses expositores, amb 422 en total, i 1.000 marques representades. Unes 3.000 persones han participat en les jornades de debat públic i teòric com el congrés 'Lògiques d'innovació i canvi' o la trobada sobre 'Interiors Lovers' amb professionals del disseny d'interior.

D'altra banda, a BBConstrumat s'han potenciat els contactes professionals a través del 'The Professional Spot', amb 30 despatxos d'arquitectura i enginyeria. A les sessions de 'Meetings Arena' s'han fet més de 150 trobades 'business-to-business' i cites internacionals amb delegacions institucionals d'estats com Àustria, Bèlgica, Holanda i Luxemburg, així com Xile, la Xina, Cuba, Iraq, Iran, Itàlia, Oman, Paquistan o Tailàndia.