La CEA ha incorporat l'advocat i periodista Iago Andreu com a gerent. (Foto: Arxiu ANA)
Empresa

El coordinador del gabinet de Toni Martí s'incorpora a la CEA com a gerent

La contractació de Iago Andreu respon a les necessitats de creixement en l’estructura de la patronal

Andorra la Vella.- L'advocat i periodista Iago Andreu s’incorporarà a la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) com a nou gerent de la patronal. Aquesta incorporació, respon a les necessitats de creixement en l’estructura de la CEA com a patronal, i per donar resposta als reptes de futur que té encomanats. No oblidem que el 17 de juny, la CEA assumirà la presidència del CEIB, el Consell Empresarial Iberoamericà– i és l’encarregada d’organitzar a Andorra el Fòrum Empresarial Iberoamericà que se celebrarà el 2020 de manera paral·lela a la reunió de caps d’Estat i de Govern.

El projecte de consolidació de la patronal andorrana inclou, a més, la voluntat d’oferir nous i millors serveis als seus associats. El procés de selecció, executat per una empresa del país, va començar el mes d’abril. Es buscava una persona amb formació legal i/o econòmica i amb àmplia experiència en càrrecs de direcció executiva i gestió. Es van rebre més de vint currículums, dels quals tres van resultar finalistes.

Tots ells destacaven per la seva capacitat de lideratge, formació acadèmica i experiència. Finalment, el candidat escollit ha estat l’advocat Iago Andreu –fins ara coordinador del Gabinet del Cap de Govern– de qui s’ha valorat, a més de les qualitats anteriors, la capacitat d’organització d’esdeveniments, el coneixement del país i la seva vessant comunicativa.