Dijous 25 d'abril de 2024
|
19:09 H

Clara Campàs, sòcia fundadora de Asabys Partners, Salvador Aznar-Benitah i Valerie Vanhooren, fundadors d'Ona Therapeutics, i Sergio Pérez, director de Sabadell Venture Capital.
Clara Campàs, sòcia fundadora de Asabys Partners, Salvador Aznar-Benitah i Valerie Vanhooren, fundadors d'Ona Therapeutics, i Sergio Pérez, director de Sabadell Venture Capital. (Foto: Banc Sabadell)
Sector financer

Sabadell Asabys inverteix 1,5 milions en la biotecnològica Ona Therapeutics

Barcelona

Sabadell Asabys, un vehicle d'inversió gestionat per Banc Sabadell i Asabys Partners, ha invertit 1,5 milions a Ona Therapeutics, una companyia biomèdica que té la seu al Parc Científic de Barcelona. Gràcies a aquesta injecció de capital, Ona Therapeutics podrà desenvolupar un nou medicament per al tractament del càncer metastàtic. Ona Therapeutics, fundada pels investigadors Salvador Aznar-Benitah i Valerie Vanhooren, parteix d'estudis inicials que demostren que el bloqueig de les rutes que permeten el metabolisme dels greixos en models animals de càncer inhibeix les cèl·lules formadores de metàstasi.

"La metàstasi és la principal causa de mort en pacients amb càncer, i fins aquest moment ha estat molt complicat trobar formes d'atacar les cèl·lules metastàsiques", ha assegurat Aznar-Benitah en un comunicat. Sabadell Asabys és un vehicle en el qual participa Banc Sabadell i Asabys Partners, grup fundat per Josep Lluís Sanfeliu i Clara Campàs. En paral·lel a aquesta ronda de finançament, subscrita íntegrament per Sabadell Asabys, la companyia negocia amb fons locals i internacionals fons per cobrir una ronda A per valor d'uns 20 milions d'euros, que comptarà també amb la participació de Sabadell Asabys Partners.

Notícies relacionades