El nou descodificador d'Andorra Telecom. (Foto: Arxiu ANA)
Empresa

Unes 10.000 persones ja han canviat el descodificador d’Andorra Telecom

La promoció per veure gratuïtament Movistar+ Total Plus es prorroga fins a final de juny

Andorra la Vella.- El canvi de descodificadors del servei de televisió d’Andorra Telecom avança a un ritme excel·lent, segons assegura la parapública aquest dimecres en un comunicat. En poc menys d’un mes des de l’inici de la campanya, ja s’han substituït 10.000 dispositius, el que representa un 70% del total.

La bona acollida de la promoció per disposar de tota l’oferta televisiva a qui fes el canvi de material durant el mes de maig fa que es prorrogui durant el mes de juny. Qui reculli els nous comandaments i el descodificadors durant el juny, també podrà veure gratuïtament tota la oferta de televisió fins a final de mes.

A partir de dissabte vinent al matí, 1 de juny, el punt d’intercanvi de descodificadors serà l’agència comercial d’Andorra Telecom. Els horaris d’obertura de l’agència són de 8.30 a les 20 hores de dilluns a divendres i de 8.30 a 13.30 hores els dissabtes. Ja no es disposarà dels punts de recollida de l'FNAC, illa Carlemany ni el punt itinerant, en ser unes ubicacions temporals durant el mes de maig.

Segons el portaveu d’Andorra Telecom, Carles Casadevall, la rapidesa dels usuaris ha superat les expectatives: “Prevèiem fer una mitjana de 200 canvis al dia i els primers quinze dies se’n van fer uns 600 diaris; ara ja estem a ritme més normalitzat, i ja només queden uns 3.000 usuaris per venir. Els animem a fer-ho aquest mes de juny per tal que puguin conèixer tota l'oferta de la televisió sense cost afegit”.

De seguir amb aquest ritme, Andorra Telecom espera assolir el 100% dels canvis durant els propers dos mesos.