Schindler ha tancat un acord global amb Telefónica. (Foto: Schindler)
Sector financer

Schindler tanca un acord amb Telefónica per a desenvolupar ascensors intel·ligents

El sistema de circuit tancat digital proporciona un manteniment predictiu mitjançant l'anàlisi de dades

Schindler i Telefónica han anunciat una aliança global en matèria de connectivitat digital gràcies al qual l'empresa espanyola esdevé 'partner' estratègic de la multinacional suïssa de transport vertical en el desenvolupament de Schindler Ahead, la plataforma digital de manteniment predictiu, a través de l'internet de les coses.

El sistema de circuit tancat digital, Schindler Ahead, proporciona un manteniment predictiu mitjançant l'anàlisi de dades, i ofereix als usuaris serveis interactius i personalitzats. Amb aquest acord, Telefónica posarà a disposició de Schindler la seva plataforma de connectivitat gestionada Kite Platform, per a la gestió centralitzada en temps real dels ascensors i escales mecàniques.

"Aquest acord reforça el nostre compromís d'oferir solucions digitals innovadores i d'alta qualitat als nostres clients mitjançant la col·laboració amb un líder mundial en connectivitat de IOT" (internet de les coses), ha indicat el CEO i director comercial de Schindler Digital Group, Markus Staudenmann.

Per la seva banda, el director de clients multinacionals de Telefónica, Juan Vicente Martín, ha assenyalat la seva satisfacció per "haver estat elegits" per proporcionar els serveis de IOT i ha afegit que esperen continuar la relació amb Schindler en el futur. Schindler és present a Andorra amb la seu a la capital, Andorra la Vella.