El grup Hysteriofunk. (Foto: Hysteriofunk)
Empresa

Andorra Telecom aposta pels músics andorrans

La melodia de la trucada en espera del 115 és el tema' 'Lee Marvin' del grup Hysteriofunk

 

Andorra la Vella.- Andorra Telecom s’ha proposat difondre el talent del país. La primera acció ha estat apostar per música de compositors andorrans com a melodia de les trucades en espera al servei d’atenció al client 115, gràcies a la col·laboració amb l’Associació de Músics d’Andorra (ASMA).

Concretament, s’està utilitzant el tema 'Lee Marvin' de la banda de rock Hysteriofunk per “amenitzar” els segons d’espera quan els usuaris truquen a la companyia. El portaveu d’Andorra Telecom, Carles Casadevall, ha indicat que cal aprofitar i donar rellevància al talent musical del país: “La producció dels músics d’Andorra és de gran qualitat i creiem que la companyia pot contribuir a difondre i popularitzar les seves composicions”. La intenció de l’empresa, a més, és de renovar aquesta sintonia cada any: “La idea és que la melodia canviï periòdicament, de manera que puguem donar visibilitat al màxim nombre de compositors andorrans”.

Per la seva banda, Oriol Vilella, president de l’ASMA i membre dels Hysteriofunk, ha mencionat que estan encantats amb l’acció d’Andorra Telecom: “Des del primer moment ens va agradar molt la iniciativa i tant de bo moltes més empreses agafin aquest exemple d’apostar pels músics del país”. Segons ha indicat Vilella, totes les accions destinades a donar rellevància a la música feta a Andorra “són d’agrair. No és fàcil aconseguir seguidors i totes les accions orientades en aquest sentit són importants”. L’empresa de telecomunicacions acostuma a encarregar temes musicals produïts ‘ad hoc’ a Andorra però amb aquesta acció vol donar rellevància a peces d’artistes del país ja produïdes.