El Palauet Living Barcelona. (Foto: Barcelona Tech City)
Innovació

Barcelona Tech City convertirà un palauet en un espai per a l'ecosistema digital

Forma part de la seva estratègia de creació d'un campus urbà tecnològic

Barcelona Tech City convertirà el palau modernista El Palauet Living Barcelona en un espai de trobada per a l'ecosistema digital i tecnològic de la ciutat com a part de la seva estratègia de creació d'un campus urbà tecnològic.

En un comunicat, l'associació, que té vincles amb Actua, ha explicat que el nou emplaçament comptarà amb diversos espais de treball i reunió, i la possibilitat d'organitzar esdeveniments de socis i associats de Barcelona Tech City, així com de tercers.

L'espai pretén fomentar la interacció de la tecnologia amb l'art, l'esport, la cultura, el pensament crític, la literatura i la gastronomia.

El president de Barcelona Tech City, Miguel Vicente, ha explicat que el Pier01 ha demostrat que "té sentit plantejar-se" comptar amb més espais a la ciutat que donin resposta al creixement tecnològic o d'activitat sectorial però que també suposin punts de trobada.

A l'espai també se celebraran activitats de divulgació, exposicions i 'afterworks' per fomentar la interrelació de la tecnologia i el món dels negocis amb diferents àrees del coneixement.