Huawei ha arribat a 46 acords comercials de 5G. (Foto: Huawei)
Sector financer

Huawei arriba a 46 acords comercials de 5G amb operadors d'arreu del món

Ha desplegat més de 100.000 estacions base amb la nova tecnologia mòbil

 

 

Huawei ha subscrit ja 46 contractes comercials de 5G amb operadors de telecomunicacions d'arreu del món i ha desplegat més de 100.000 estacions base amb la nova tecnologia mòbil, segons ha informat el fabricant xinès, que assegura que aquestes xifres el situen com "el primer proveïdor de xarxes 5G, amb presència a més de 170 països".

En un comunicat, la companyia destaca que en els darrers anys ha enfortit el paper d'Europa en el desplegament de 5G i recorda que el mes de maig va presentar a Brussel·les el seu pla de col·laboració amb les institucions europees i va mostrar en què pot contribuir el 5G en el progrés del continent.

En aquest context, el vicepresident d'Huawei a Europa, Abraham Liu, ha subratllat que la regió ha de trobar la manera d'encaixar els seus valors amb les noves tecnologies que estan a punt de revolucionar la manera de viure dels ciutadans.

"L'any vinent veurem el desplegament d'una nova generació de xarxes de comunicacions mòbils 5G, que tenen un gran potencial per canviar les nostres vides a millor. Els ingressos de 5G arreu del món haurien d'arribar a 225.000 milions d'euros l'any 2025", ha remarcat.