L'acte de signatura del patrocini. (Foto: MoraBanc)
L'acte de signatura del patrocini. (Foto: MoraBanc)
Innovació

Pyrénées renova per dos anys com a patrocinador oficial del MoraBanc Andorra

Pérez ha manifestat que “el bàsquet és un projecte de país en el qual creiem i per això renovem per dos anys el patrocini”

Andorra la Vella.- El MoraBanc Andorra i Pyrénées han signat aquest dimecres la renovació per dos anys més de l’acord de patrocini que uneix a les dues entitats. L’acte ha tingut lloc a les oficines del grup Pyrénées i la rúbrica de l’acord ha correspost a Patrick Pérez, president del Grup Pyrénées, i al president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs.

“És un d’aquells acords que ens donen consistència amb un dels nostres patrocinadors oficials, un dels pilars importants sobre els quals hem anat construint el projecte els darrers anys a l’elit”, ha exposat el president Aixàs, que ha afegit que “un grup com Pyrénées ens faci confiança vol dir que anem en la bona direcció”. Pérez ha manifestat que “el bàsquet és un projecte de país en el qual creiem i per això renovem per dos anys el patrocini”.

El grup Pyrénées, amb els dos anys del nou contracte, arribarà als set com a patrocinador oficial del club amb presència a les equipacions, a la pista i també en l’animació de cada partit amb promocions i concursos.