El president de la CEA, Gerard Cadena. (Foto: CEA)
Empresa

La CEA assumeix la presidència del Consell d'Empresaris Iberoamericans

La patronal organitzarà la tretzena edició d'aquesta reunió, que forma part de la cimera

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) ha assumit la presidència pro-tempore del Consell d'Empresaris Iberoamericans (CEIB), durant la Reunió de Presidents d'Organitzacions Empresarials Iberoamericanes que se celebra a Ginebra, ha informat la patronal andorrana en un comunicat.

Andorra passa a liderar durant dos anys el CEIB perquè serà la seu de la XIII Trobada Empresarial Iberoamericana, que se celebrarà i coincideix amb la Cimera Iberoamericana de caps d'Estat i de govern que tindrà lloc el novembre del 2020, un dels esdeveniments internacionals més importants que ha acollit en la seva història.

El president de la CEA, Gerard Cadena, ha manifestat davant els seus homòlegs la importància de fer llaços comercials i de cooperació entre les patronals, i ha assegurat que els reptes de la comunitat iberoamericana són també els d'Andorra. Ha recordat que la Cimera Iberoamericana d'Andorra se centrarà en la innovació i el desenvolupament sostenible, i en aquest sentit ha afirmat que la innovació ha de servir per "millorar la competitivitat dels sectors econòmics ja reconeguts".