Seu central d'Andbank Espanya. (Foto: Arxiu ANA)
Sector financer

Andbank Espanya llança el Megatrends FI

És un fons de renda variable internacional

Andbank Espanya ha llançat l'Andbank Megatrends FI, un fons de fons de renda variable internacional que busca generar valor mitjançant la inversió en megatendències, entre les quals es troben la longevitat, el canvi climàtic, la disrupció tecnològica, el desenvolupament en països emergents i el canvi en hàbits de vida.

El fons, que està gestionat per Andbank Wealth Management i assessorat per Afi Inversions Financeres Globals, EAF, tindrà una exposició de més del 75% en renda variable. La resta estarà invertit, directament o indirectament, en actius de renda fixa pública o privada.

Aquest fons pretén treure profit de les oportunitats econòmiques d'inversió que generen les grans megatendències socials. Per això preveu prendre posicions en totes les tendències que dinamitzen l'economia ajustant estratègicament la seva aposta en funció del moment del cicle en què ens trobem. Segons David Sánchez, analista de fons d'Andbank Wealth Management, "apostem per les megatendències com a actiu d'inversió perquè solen donar-se en un període prolongat de temps (10 anys o més) i són d'incidència transversal i global. En aquest sentit, sempre podrem identificar fonts de generació de valor en les diferents fases del cicle."