Moment del tall de cinta inaugural. (Foto: ANA)
Exposició de diferents productes que utilitzaran en el nou establiment. (Foto: ANA)
La situació del nou establiment està en els baixos dels Grans Magatzems Pyrénees (Foto: ANA)
Diferents models varen desfil·lar a l'acte inaugural de l'establiment. (Foto: ANA)
Empresa

Inaugurat a Pyrénées l'espai de bellesa capil·lar de la mà d'Emotion Plus

Aposten per un innovador concepte de 'beauty' del cabell

Andorra la Vella.- Els grans magatzems Pyrénées han inaugurat aquest dijous l’espai de bellesa capil·lar de la mà d’Emotion Plus. El concepte és que l’espai sigui molt més que un establiment de tractament de cabell. L’espai ‘beauty’ porta l’etiqueta d'‘art del cabell’ i el que vol reivindicar un espai exclusiu pel cabell. Pyrénées i Emotion Plus tenen com a objectiu portar un treball des de la base, incidint a les necessitats del client i assessorant-lo en el millor tractament que necessiti.

Emotion Plus, a més, oferirà una línia de productes que no es trobaran en cap altre lloc d’Andorra. Tot amb un concepte ecosostenible de reutilització i reompliment dels productes, ja que s’utilitzaran pots grans. Emotion Plus utilitzarà marques 'premium' per aconseguir, d’aquesta manera, la satisfacció del client.

Antonio Moraes, soci administrador, ha valorat l'obertura del nou establiment dient que "volem que sigui un saló completament diferent al que hi ha a Andorra actualment, i per això volem que el client s'agafi des de la base, assessorant-lo amb el que necessiti".