Ana Supervía. (Foto: Andbank Espanya)
Sector financer

Andbank Espanya incorpora Ana Supervía com agent financer

Procedeix de Bankinter, on ha treballat durant catorze anys

 

Andbank Espanya, entitat especialitzada en banca privada, ha incorporat a Ana Supervía Bayarte com a agent financer a Madrid. Supervía procedeix de Bankinter, entitat en què ha treballat durant prop de catorze anys i en la qual, des de 2013, va ocupar el càrrec de directora a l'àrea de grans patrimonis de Madrid, prestant servei als diferents centres de banca privada en l'àmbit nacional.

Supervía va iniciar la seva trajectòria professional en el centre de banca privada de Bankinter a l'Aragó, i posteriorment va ocupar la posició de directora de centre de banca privada de la mateixa entitat a La Rioja i Sòria. La incorporació d'Ana Supervía com a agent financer d'Andbank se suma a altres recents ja anunciades pel banc, com la de Luis Aramburu a Santander o la de Joaquim Estévez a Barcelona. En l'actualitat, Andbank Espanya compta amb més de 100 contractes agencials que representen a més de 420 professionals. Segons Andrés Recuero, director de l'àrea d'agents, "els agents que s'incorporen a la xarxa d'Andbank Espanya compten amb el suport de l'entitat a tots els nivells: gamma de producte de les principals cases d'inversió, accés a especialistes –assessorament, planificació patrimonial i fiscal, i banca d'inversió– i una tecnologia d'última generació que els permeten realitzar-la amb la major eficiència possible. En aquest sentit, esperem poder acompanyar Supervía amb èxit en el desenvolupament de la seva tasca".

Ana Supervía és llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat de Saragossa (especialització en finances), compta amb el títol d'Analista Financer Europeu (CEFA, Certified European Financial Analyst), el d'Assessor Financer (EFPA, European Financial Planner) i el Certificat i Acreditació d'Expert en Valoració d'Empreses (CEVE) atorgat per l'IEAF.