Els estudiants que faran l'estada formativa a Crèdit Andorrà. (Foto: Eduard Comellas)
Sector financer

Nova edició de les estades formatives d'estiu per a joves a Crèdit Andorrà

Aquest any n'ha incorporat 33

Andorra la Vella.- Crèdit Andorrà incorpora els joves que comencen les estades d’estiu a l’entitat. Des de l’any 1978 el banc ha ofert a joves estudiants de grau universitari o màster l’oportunitat de treballar a diferents oficines i departaments. Aquest any són 33 joves els que podran formar part d’aquesta iniciativa de caràcter formatiu.

Cada estiu estudiants de diferents disciplines tenen l’oportunitat d’ampliar la seva educació i formació amb experiències professionals, fonamentals a l’hora d’incorporar-se definitivament al mercat laboral. Els estudiants que formen part del programa tenen l’opció de poder certificar les pràctiques curriculars que han de realitzar pels estudis que estiguin cursant i avançar en les seves metes educatives.

Aquestes estades d’estiu també permeten construir ponts entre el món universitari i l’empresa, un fet essencial per al progrés social i econòmic de qualsevol societat. Des dels inicis, han estat més de 1.000 les places que s’han ofert en el marc d’aquesta iniciativa.