El grup Julià explota la línia d'autobusos Directbus       (Foto: Arxiu ANA)
Sector financer

Grup Julià compra Autocares Padrós per 2,5 milions d'euros

Amb aquesta adquisició el grup empresarial de turisme i mobilitat amplia la flota amb 20 nous vehicles

Grup Julià ha comprat Autocares Padrós --que va tancar el seu últim exercici fiscal amb 4 milions d'euros-- per un import de 2,5 milions d'euros, ha informat la companyia en un comunicat aquest divendres.

Amb aquesta adquisició el grup empresarial de turisme i mobilitat amplia la flota d'autocars amb 20 nous vehicles, fins arribar als 280, i incorpora 30 treballadors procedents d'Autocares Padrós, per reforçar i optimitzar el seu servei a Barcelona, i les comarques del Vallés i el Maresme (Barcelona).

A més, l'operació comportarà el lloguer d'una nova campa a Montcada i Reixac, equipada d'oficines i serveis per acollir fins a 80 autocars, i al seu torn estalviar en desplaçaments, temps i combustible.

Entre els nous clients es troben empreses del sector turístic, com Kuoni, Japan Travel Bureau (JTB); el Real Club Esportiu Espanyol; i el grup FCC, així com diversos centres escolars, entre ells, l'escola Pia de Sarrià, Garbí i Voramar.

Grup Julià és un dels principals grups espanyols especialitzat en serveis globals de turisme i mobilitat, amb presència a més de 40 ciutats a 18 països, i compta amb més de cinc milions de clients a nivell internacional.