Divendres 26 d'abril de 2024
|
20:43 H
El supermercat Dia a la Massana.
El supermercat Dia a la Massana. (Foto: Arxiu ANA)
Empresa

Dia allarga fins al 19 el termini per complir condicions amb els creditors

Andorra la Vella

La cadena de supermercats Dia ha informat aquest dimarts que ha consensuat amb una "majoria" dels seus creditors estendre el termini per complir les condicions que permetran activar l'acord assolit amb aquests fins al 19 de juliol, quan inicialment la data límit expirava el 15.

En un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) espanyola, la companyia ha assegurat que està "treballant" juntament amb les entitats financeres per aconseguir-ho i que espera arribar a una solució "no més tard" d'aquest divendres.

En l'acord tancat amb els creditors el 25 de juny s'establien tres condicions, entre elles que Dia hagi rebut almenys 490 milions d'euros "via augment capital o préstec participatiu", una injecció que es va comprometre a proporcionar –o si és el cas avançar– el seu màxim accionista, el magnat rus Mikhaïl Fridman, en el marc de l'opa sobre l'empresa.

A més, s'exigeix ​​el lliurament de documentació i que Dia "hagi obtingut compromisos vinculants" per cobrir la línia de finançament a proveïdors amb un import d'entre 70,8 i 80 milions d'euros.

Notícies relacionades