Participants a la trobada d'Andbank. (Foto: Andbank)
Sector financer

Arrenquen els esmorzars Andbank Dones

L'objectiu és aprofundir en les últimes tendències econòmiques i socials

Andbank Espanya ha celebrat aquest mes de juliol la primera conferència del cicle 'Esmorzars Andbank Dones', una iniciativa de les banqueres privades d'Andbank Passeig de Gràcia. Amb aquest i els propers esmorzars que hi ha programats, volen aprofundir en les últimes tendències econòmiques i socials a través de l'experiència i visió de dones destacades en diferents àmbits d'activitat.

En aquesta primera conferència han abordat dos temes de màxima actualitat: la disrupció en el món financer arran de l'auge de les ‘fintech', i l'impacte d'aquests canvis en sectors com l'immobiliari. Per parlar-ne, van tenir com a convidades a les oficines d'Andbank en el Passeig de Gràcia de Barcelona, ​​a Gabriela Orille, Global Innovation Officer d'Andbank; Camino Quiroga, notària de Barcelona, ​​i Anna Puigdevall, general manager del Col·legi d'Apis i Agents immobiliaris de Catalunya.

Esmorzars Andbank Dones va destacar la revolució que ha suposat per al sector financer l'arribada de les ‘fintech’ i el reforç que aporten en l'enfocament de creació de valor per al client. Les ponents van abordar així mateix l'entorn ‘proptech’ d'empreses que es recolzen en la tecnologia per millorar processos i serveis en el mercat immobiliari, i la disrupció que suposen els canvis regulatoris en aquest sector, que obren la porta a la portabilitat de les hipoteques i incrementen la seguretat i informació per al client.