La seu central de Crèdit Andorrà. (Foto: Arxiu ANA)
Sector financer

Crèdit Andorrà manté un any més els certificats ISO 9001 de qualitat de l'àrea d'Inversions i la societat gestora

Avala el compromís de l’entitat per oferir uns alts estàndards de qualitat en el servei que ofereix
Crèdit Andorrà ha renovat un any més les dues certificacions ISO 9001:2015, que posen de manifest el manteniment d’un sistema de gestió de la qualitat i el compromís per oferir uns alts estàndards en el servei que ofereixen l’àrea d’Inversions del banc i la societat gestora Crèdit Andorrà Asset Management.
L’auditoria de certificació de la ISO 9001:2015, l’eina de gestió referent en aquest sector, l’ha dut a terme la companyia BSI. Aquesta renovació demostra que se segueix amb el compliment dels requisits reglamentaris que marca la norma i amb l’eficàcia en l’execució de processos, en la prestació de serveis i en la identificació de les necessitats dels clients.
La renovació d’aquesta norma avala els canvis organitzatius amb l’objectiu de maximitzar l’eficiència en els processos de l’organització, així com la creació i contínua adaptació dels productes a les noves demandes i necessitats dels clients. També certifica l’adaptació a les noves normatives aplicables, així com que la gestió dels recursos, els processos d’anàlisi, la formació del personal i la documentació que es lliura per assegurar la transparència amb els clients, es duen a terme d’acord amb els requisits que marca la norma.
La certificació posa de manifest el compromís de Crèdit Andorrà amb l’excel·lència en la gestió i el servei que ofereix als clients, així com la voluntat de vetllar per la millora contínua i la capacitat de proporcionar els més alts estàndards de qualitat.