El pilot de MotoGP, Àlex Rins, i l'exciclista Joaquim 'Purito' Rodríguez. (Foto: ANA)
Empresa

Esport i cuina es fusionen a Pyrénées

La pasta i la proteïna, protagonistes del taller

Andorra la Vella.- El centre comercial Pyrénées ha estat protagonista d'un esdeveniment culinari d'elit. Àlex Rins, el pilot de MotoGP, i l'exciclista Joaquim 'Purito' Rodríguez han confiat en la cuina per fer una exposició d'alguns dels seus plats perfectes per afrontar una gran cursa.

Una trentena de persones s'han apropat aquest dilluns a la rotonda dels grans magatzems per endinsar-se en una xerrada amb els dos esportistes sobre l'alimentació en el món de l'esport i les seves rutines.

Tothom sap que l'alimentació en el món de l'esport tenen una relació unilateral i directe. I així ho han refermat els protagonistes de l'esdeveniment. La pasta i la proteïna s'han fet evidents en el taller com a elements indispensables per tenir l'energia suficient i afrontar els reptes abans de qualsevol cursa.

En el cas de Rodríguez ha proposat un risotto al dente i Rins s'ha decantat més per la cuina oriental amb un plat de pasta integral amb salmó acompanyat de trossos de pit de pollastre. Rins ha destacat que el millor per afrontar una cursa és alimentar-te de proteïna.

Una proposta que s'apropa al programa de Bertin Osborne de 'Mi casa es la tuya' sense que els protagonistes cuinin però sí presentin sobre la taula allò que solen menjar. L'objectiu del taller és "apropar les propostes culinàries dels esportistes d'elit abans d'una cursa", tal com ha explicat Ronald Cabrera, responsable del màrqueting del grup Pyrénées.

Per acabar, com que és de mala educació tirar el menjar a la brossa, s'ha fet una degustació oberta al públic dels plats preparats. Aquest dimarts hi haurà una segona oportunitat per tastar una altra proposta del 'Purito' i amb la sorpresa de quin plat portarà el motociclista Aleix Espargaró.