Seu central de Crèdit Andorrà. (Foto: Crèdit Andorrà)
Sector financer

L’app de Crèdit Andorrà, accessible amb empremta digital i reconeixement facial

L’entitat incorpora l’accés biomètric a la banca online e-Crèdit per als dispositius amb sistema operatiu Android

Crèdit Andorrà ha incorporat l’accés biomètric amb empremta digital a la banca online e-Crèdit per als dispositius amb sistema operatiu Android. El servei, disponible en l’última versió de l’app a Google Play, se suma a la identificació per empremta digital (Touch ID) i per identificació facial (Face ID) ja disponibles per als dispositius iOS.

Amb aquesta implementació els clients poden entrar de manera segura a la seva banca online sense necessitat d’introduir l’usuari i la contrasenya cada vegada que hi vulguin accedir. El sistema d’activació és segur i senzill; només s’ha de seleccionar l’opció d’accedir amb empremta digital i completar el procés de registre per associar les dades d’identificació del client amb l’empremta. L’e-Crèdit és l’aplicació de banca online de Crèdit Andorrà que permet gestionar les finances personals des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. Actualment el nombre de clients digitals, a juny de 2019, ascendeix al 53% del total de clients de l’entitat, el 61% dels quals accedeix a través dels dispositius mòbils.

Pel que fa a l’operativa, més del 75% del total de traspassos i transferències de l’entitat ja es realitzen a través de la plataforma de banca online e-Crèdit, fet que demostra el creixement i la importància del canal mòbil entre els usuaris. Amb la incorporació de l’accés biomètric a la banca online, Crèdit Andorrà segueix avançant en el procés de transformació digital a través de la millora constant de l’experiència d’usuari en canals digitals.