Dimarts 30 d'abril de 2024
|
16:57 H
El centre Zero Talency de Caldea.
El centre Zero Talency de Caldea. (Foto: Caldea)
Empresa

Els centres d'experiències de realitat virtual Zero Latency arriben a Andorra

Andorra la Vella.- Zero Latency, l'empresa australiana d'experiències de realitat virtual, ha inaugurat el seu primer centre a Andorra amb una tecnologia perfeccionada en un espai de 225 metres quadrats a Caldea. Segons ha informat l'empresa, cada jugador que accedeix a l'espai disposarà d'una motxilla d'estil militar amb un ordinador, armes fabricades amb impressores 3D amb un pes i disseny inspirats en les de l'exèrcit australià, ulleres, micròfon i auriculars amb so envoltant.

Amb total llibertat de moviment, el jugador es veu submergit en diferents experiències virtuals durant mitja hora, com si estigués dins d'un videojoc.

El 'hardware' i el 'software' d'aquest nou centre d’Andorra són d'última generació gràcies a uns acords que Zero Latency i empreses punteres en el sector tecnològic (com Intel, HP o Microsoft) van establir fa uns mesos.

"Aquesta segona generació suposarà un abans i un després per als nostres clients", ha assegurat Tim Ruse, CEO de Zero Latency, que ha celebrat que augmenti el realisme dels jocs.

A més, Zero Latency està preparant noves obertures a ciutats com Barcelona, Saragossa, Londres, Nantes i Brussel·les, amb la finalitat de "passar dels sis centres" actuals a Europa "als dotze a final d'any", en paraules d'Alberto Marcos, 'mànager' de la companyia al continent.

Zero Latency ja és present a dinou ciutats, entre elles Madrid, Terrassa, Melbourne, Munic, Dublín, Toronto, Tòquio i Las Vegas

 

 

Notícies relacionades