Divendres 26 d'abril de 2024
|
09:04 H
Expositor a un supermercat Veritas.
Expositor a un supermercat Veritas. (Foto: Bomosa)
Empresa

Ecorganic i Veritas s'uneixen en un grup amb 72 supermercats

Andorra la Vella.- Les cadenes Ecorganic i Veritas s’han unit en un grup amb 72 supermercats i 700 empleats a Espanya i Andorra. Amb aquesta unió, el nou grup arribarà a una facturació de 100 milions d'euros el 2019, segons han informat en un comunicat.

La confluència de valors i de compromisos de les dues empreses ha propiciat la formació del nou grup empresarial, amb el que reforcen el seu lideratge en la venda i distribució d'alimentació ecològica certificada.

El projecte comú mantindrà i desenvoluparà les dues ensenyes comercials, ambdues líders en els seus respectius territoris. Així, les dues cadenes sumen un total de 72 supermercats, distribuïts entre Catalunya, Balears, País Basc, Navarra, Madrid, el País Valencià i Andorra. Segons el cofundador i conseller delegat de Veritas, Silvio Elias, la unió de les dues empreses aporta "un nou impuls" al seu propòsit de "promoure l'alimentació ecològica, certificada, sostenible i socialment justa, que afavoreix una relació amb els productors que va més enllà del que és comercial".

Notícies relacionades