Forn Granier. (Foto: Granier)
Empresa

La Massana obre el segon Bakery Coffee Granier d'Andorra

La carta compta amb més de 40 productes artesanals

El grup Hiper Pas obrirà aquest dimecres el segon Bakery Coffee Granier d'Andorra. El grup, fruit d'una aliança comercial amb Granier, propiciarà l’obertura d’una xarxa de cafeteries i forns de pa artesà per diferents punts del Principat. L'establiment, ubicat a l’avinguda Sant Antoni de la Massana, compta amb una carta amb més de 40 pans diferents, entre els quals s’inclouen els elaborats amb massa mare de cultiu, els pans benestar, elaborats amb ingredients naturals i biològics com el d'espelta, l’integral i amb proteïnes; els pans del món, com el xusco norlander, la trena llatina, les focaccies i xapates; els pans regionals, el pa de Granada, la coca de pa de Girona i, també, els de sabors i llavors com el xusco de set cereals.

Hiper és una empresa familiar andorrana que compta amb dinou establiments: una central de compres pròpia, tretze supermercats i cinc comerços especialitzats, tots ells repartits en diversos punts d’Andorra. En el cas de Granier, va ser fundada l'any 2010 pel forner i empresari Juan Pedro Conde. En nou anys, s'ha consolidat com un model de negoci de referència en el seu sector d'activitat, amb més de 350 establiments a tota Espanya.