Divendres 26 d'abril de 2024
|
04:51 H
El nou director de màrqueting de Grandvalira, David Ledesma.
El nou director de màrqueting de Grandvalira, David Ledesma. (Foto: Grandvalira)
Empresa

Grandvalira nomena David Ledesma nou director de màrqueting

Andorra la Vella.- Grandvalira incorpora nou director de màrqueting. David Ledesma exercirà des d’aquesta setmana les funcions d’aquest llloc de treball després de quatre anys de trajectòria al capdavant del departament de màrqueting i desenvolupament de negoci d’Ordino Arcalís, tal com indiquen des de Grandvalira a través d'un comunicat.

De nacionalitat andorrana, Ledesma, de 42 anys, és llicenciat en periodisme per la Universitat Internacional de Catalunya i també en història per la Universitat de Barcelona. Postgrau en direcció en màrqueting i vendes per Esade i diplomat per la Universitat Ramon Llull. Compta també amb un postgrau en direcció de màrqueting per la UOC. En l’actualitat continua la seva formació amb un màster executive MBA a l'EAE Business School.

Segons indiquen des de l'estació, el nomenament dona un impuls a la nova línia estratègica de Grandvalira i "contribuirà a optimitzar el procés d’integració d’Ordino Arcalís a Grandvalira-Nevasa". L’objectiu, asseguren, és "continuar fent créixer la marca Grandvalira així com la marca Ordino Arcalís".

Notícies relacionades