(Foto: Andorra Telecom)
Empresa

Andorra Telecom, convidada a l'AnsibleFest 2019

Andorra la Vella.- El responsable d'automatització d'Andorra Telecom, Antonio Jiménez, i Albert Alegria, enginyer del departament, prenen part a l'AnsibleFest 2019, un fòrum tecnològic internacional que organitza l'empresa americana Red Hat, líder mundial en automatització. L'objectiu d'aquesta trobada és reunir experts i professionals d'arreu del món, que estan utilitzant la tecnologia de Red Hat, per compartir coneixement i innovacions.

Després que Andorra Telecom rebés les invitacions a participar, durant el 2019, en diverses jornades d'automatització a Barcelona i Madrid, l'empresa de telecomunicacions andorrana ha estat seleccionada d'entre totes les empreses de la península ibèrica que estan utilitzant tecnologia de Red Hat, a participar en un esdeveniment amb un reconegut prestigi internacional.

Antonio Jiménez ha ressaltat que "l'oportunitat que representa poder assistir a aquest tipus d'esdeveniments per compartir coneixement amb els professionals i experts de tot el món que estan utilitzant aquesta tecnologia, a més a més de la satisfacció pel reconeixement d'un treball que a Andorra Telecom estem desenvolupant des del 2016".

Els representants d'Andorra Telecom han explicat com s'ha aconseguit optimitzar el 40% dels recursos del departament de TI (Tecnologia de la Informació) i com s'ha reduït en un 80% el temps pel desplegament de serveis estandarditzats.

L'empresa Red Hat està actualment present a més de quaranta països i és líder en solucions empresarials basades en projectes 'open source' en àrees com l'automatització, 'cloud', sistemes operatius i seguretat, entre d'altres.

Del 24 al 26 de setembre es desenvolupen a l' AnsibleFest 2019 d'Atlanta, tallers pràctics, demostracions i exposicions relacionades amb aquest apassionant món de l'automatització.