Una anterior degustació de productes organitzada per L'Alternativa de Pernilea, a Andorra la Vella. (Foto: L'Alternativa)
Empresa

Tast de vins i productes ibèrics a l’Alternativa de Pernilea

“Es tracta d'una idea innovadora, pensada per als clients", recalca Ana Cerezo

Andorra la Vella.- Aquest dijous, i com ja és habitual des del mes de maig, l’Alternativa de Pernilea organitza un dijous temàtic amb maridatges, tasts de vins, de caves, formatges i tota classe d'ibèrics. Ana Cerezo, coordinadora de la iniciativa, destaca que “es tracta d'una idea innovadora, pensada exclusivament per als clients per tal d'agrair-los la seva confiança". Cerezo ha recalcat l'èxit de passades edicions.

Aquest cèntric i concorregut establiment ha organitzat nombrosos esdeveniments els darrers mesos. En destaca una setmana temàtica de degustació de productes ibèrics 100% de gla al mes de maig, o diversos tasts de vins del celler de Capçanes al mes de juny. Va ser en aquest últim on es va entregar el segon premi de sommeliers d'Espanya a Anna Casabona. A l'agost, es va celebrar un dijous de Moments Martini amb entrega de premis per als participants, mentre que al setembre, arran d'una degustació de caves Mastinell, es va sortejar una nit d'hotel per a dues persones.