Una imatge de la PlayStation 4. (Foto: Sony)
Empresa

Sony posarà a la venda la PlayStation 5 el Nadal del 2020

La plataforma oferirà una experiència de joc "d'immersió total"

Sony té previst posar a la venda la seva videoconsola de nova generació, la PlayStation 5, a finals del 2020, segons un anunci del responsable de la divisió de videojocs de la companyia tecnològica japonesa, Jim Ryan, que ha recollit l'agència EFE.

El CEO i president de Sony Interactive Entertainment (SIE) ha confirmat a través del seu bloc oficial que la nova plataforma es dirà PlayStation 5 i arribarà al mercat el Nadal de l'any que ve.

Entre els atributs destacats de la nova consola ha assenyalat la seva aspiració a "aprofundir en la sensació d'immersió" en el joc, cosa que s'aconseguirà a través del comandament de control de la PlayStation 5, segons ha dit el màxim responsable de la filial de Sony amb seu a Califòrnia (EUA).

Ryan ha afirmat que el comandament successor del DualShock 4 comptarà amb una tecnologia tàctil que permetrà "un rang molt més ampli" de sensacions per al jugador, a més de "gallets adaptatius" que oferiran diferents graus de resistència segons la pressió exercida sobre ells.

El CEO de Sony Interactive Entertainment ha confirmat així algunes de les característiques de l'esperada nova videoconsola que ja havia avançat en una entrevista publicada aquest dimarts a la revista nord-americana Wired.

Sony va anunciar a principis d'any que estava treballant en la nova videoconsola, i el maig passat el seu president i conseller delegat, Kenichiro Yoshida, va dir a Tòquio que la plataforma oferirà una experiència de joc "d'immersió total" i "sense interrupcions", basada en un potencial gràfic "dramàticament superior".

La companyia, absent el juny passat de l'E3, la fira de l'oci digital de referència a nivell global celebrada a Los Angeles (EUA), no havia revelat fins ara ni el nom de la seva consola de nova generació ni la data de sortida al mercat.