La central de FEDA. (Foto: Arxiu ANA)
Iniciatives

FEDA i Medi Ambient proposen viure una experiència immersiva a través dels ODS a la Fira d’Andorra la Vella

L’objectiu és acostar als visitants els Objectius de Desenvolupament Sostenible i el compromís d’Andorra i de la parapública per assolir-los

Andorra la Vella.- El ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat i FEDA seran presents, un any més, a la Fira d’Andorra la Vella amb un estand compartit. En aquesta edició es presenta una cúpula semiesfèrica amb una visió de 360 graus de panoràmica per viure una experiència immersiva a través dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en el marc de l’acció climàtica. L’objectiu de les dues entitats és acostar als ciutadans els ODS i mostrar el compromís d’Andorra i de FEDA per assolir-los.

En l’espai, els visitants faran un recorregut visual per descobrir els compromisos contrets per Andorra en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, integrats en l’agenda 2030, principalment els relacionats amb el medi ambient, així com les accions que les dues entitats estan duent a terme.

Alhora l’espai també comptarà amb un taller infantil en què els infants podran aprendre a cuidar del planeta.

Finalment, durant els dies de la Fira també es podrà gaudir d’espectacles especials que giraran a l’entorn de la temàtica i cada dia se sortejarà una estada doble en un dels refugis guardats del país.

Els participants podran fer-se una foto a l’estand de FEDA i el Govern pujar-la a Instagram proposant la seva acció per la sostenibilitat amb el #femhopossiblefemhoplegats.