L'esportista Ian Rodriguez amb dos cascs de telemark. (Foto: Vall Banc)
L'esportista signa un acord amb l'entitat bancària Vall Banc. (Foto: Vall Banc)
Sector financer

Vall Banc aposta per l'esportista Ian Rodríguez

L'entitat bancària ha signat un acord de patrocini amb el jove andorrà especialitzat en telemarc

Andorra la Vella.- Vall Banc ha presentat aquest dimecres un nou acord de patrocini amb l'esportista Ian Rodriguez, especialitzat en telemarc, per a la temporada 2019-2020. A les darreres temporades, el jove andorrà ha assolit èxit a nivell nacional i mundial com per exemple, el fet de classificar-se entre els vint millors en els Campionats del Món a Eslovènia en la categoria absoluta i junior.

El patrocini vol potenciar la participació de Rodriguez en les pròximes edicions de la Copa del Món i als Campionats Europeus, tant la categoria absoluta com en la júnior. Gerard Albà, director general de Negoci, ha indicat que "a Vall Banc estem encantats d'ajudar aquest jove esportista andorrà. Estem convençuts que l'Ian continuarà triomfant i representarà el nostre país a l'esfera mundial amb dignitat i coratge". Per la seva part, Rodríguez ha afirmat que "amb l'ajuda de Vall Banc puc participar en les competicions internacionals i per a mi és fonamental tenir el suport i la confiança de l'entitat".

Aquest patrocini se suma a les altres col·laboracions amb entitats esportives que fa Vall Banc com per exemple amb l'escola de rugbi andorrà i amb el futbol base, i continua amb la línia estratègica de promoció de l'esport andorrà com a via de foment de valors positius.