Els consellers de Demòcrates i de Ciutadans Compromesos se sumen a l'acció organitzada per McDonald's. (Foto: T. N.)
La consellera de d'Acord, Sílvia Ferrer, i la consellera de Demòcrades, Mònica Bonell, se sumen a l'acció organitzada per McDonald's. (Foto: T. N.)
Els consellers de Demòcrates i el cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, se sumen a l'acció organitzada per McDonald's. (Foto: T. N.)
Els consellers del Partit Socialdemòcrata Pere López, Joaquim Miró i Roger Padreny se sumen a l'acció organitzada per McDonald's. (Foto: T. N.)
Alguns del membres del Consell General mengen el menú solidari de McDonald's. (Foto: T. N.)
Les conselleres generals Sandra Codina, Berna Coma, Mònica Codina, i el cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortès, mengen el menú solidari de McDonald's. (Foto: T. N.)
Els consellers Sílvia Ferrer i Raül Ferré mengen el menú solidari de McDonald's. (Foto: T. N.)
Empresa

Les autoritats se sumen a la campanya solidària de McDonals per al Dia mundial de la infància

En la passada edició es van recaptar més de 2.300 euros, que es van entregar al centre d'acolliment de la Gavernera

Andorra la Vella.- Amb motiu del Dia mundial de l'infant el 20 de novembre passat, McDonald's ha celebrat aquest divendres una jornada conmemorativa, amb la intenció de recaptar diners per als infants del centre d'acolliment de la Gavernera. Una recaptació que s'aconseguirà de la venda de menús Big Mac, a un preu de 6,80 euros, i de dos peluixos, un d'un unicorn i l'altre d'un drac, a un preu de tres euros. Com ja és tradició, nombroses autoritats s'han apropat al local de la part alta de l'avinguda Meritxell per poder contribuir a la causa. En la passada edició l'acció va aconseguir recaptar més de 2.300 euros, que es van entregar en forma de xec a la directora del centre, Aurembiaix Semis.