José Luís Dorado, nou director general de Vall Banc. (Foto: ST)
Sector financer

Vall Banc es marca el repte de potenciar el servei de Wealth Management

Vol oferir als clients una resposta a les seves necessitats de forma transparent

L'entitat financera Vall Banc s'ha marcat com a objectiu potenciar el servei de Wealth Management per tal d'oferir als clients una resposta a les seves necessitats de forma transparent i amb una aproximació prudent a qualsevol mena de risc en l'àmbit financer. Tal com ha explicat José Luís Dorado, nou director general de Vall Banc, en una entrevista publicada aquest dimecres al suplement de l'ARA Andorra que es pot trobar juntament amb el diari ARA, "les finances afronten un moment de transformació i d'adaptació a l'entorn". Aquests canvis, segons Dorado, passen per un procés d'especialització en què "toca competir i fer valer l'oferta amb un servei cap al client cada cop més exigent i informat".

En l'àmbit internacional, Dorado aposta per seguir el camí de recuperar la confiança cap a l'estranger, fent que Andorra surti a l'exterior amb ofertes atractives, models coherents i competitius on es vegi "la capacitat del sector financer del Principat". Dorado, que compta amb una àmplia experiència en el sector financer andorrà, ha aprofitat l'entrevista per assegurar que la situació financera al Principat "passa per un moment apassionant", assegurant, a banda, que existeix "un repte que hem d'assumir", referint-se en aquest cas a "oferir al client el millor producte i el millor servei".

El Wealth Management o gestió del patrimoni és una disciplina d'assessorament d'inversions que inclou planificació financera, gestió de cartera d'inversions i diversos serveis financers agregats que ofereixen una combinació complexa de gestors d'actius, bancs de custòdia, bancs minoristes i planificadors financers, entre d'altres.