Una imatge d'arxiu de l'expert en fiscalitat Antoni Bisbal. (Foto: Arxiu ANA)
Sector financer

Crèdit Andorrà organitza una conferència sobre els reptes de l'empresa familiar

Andorra la Vella.- Crèdit Andorrà, juntament amb Crowe Andorra, oferiran la conferència 'Reptes de l’empresa familiar andorrana: relleu generacional o desinversió', que anirà a càrrec de Gerardo Roca, advocat i soci responsable del departament legal de Crowe Spain i especialista en l’assessorament d’operacions de M&A i reorganització empresarial, i d’Antoni Bisbal, soci director de Crowe Andorra i especialista en l’àrea de fiscalitat. L'acte serà el dia 4 de desembre a les 19 hores a l'edifici de Crèdit Centre.

Tal com apunten els ponents, l’empresa familiar és un model de grans virtuts però, al mateix temps, fràgil per les dificultats per planificar i executar el relleu generacional. En aquesta línia, l’objectiu d’aquesta conferència és parlar de la realitat econòmica de l’empresa familiar andorrana des de la vesant de la professionalització a través del relleu generacional de la família o de la incorporació de professionals externs.

Els experts analitzaran les fórmules de relleu generacional, plantejaran l’opció de la desinversió i venda dels negocis que generin expectatives i rendiments òptims al grup familiar, i detallaran l’impacte d’aquestes operacions des del punt de vista fiscal andorrà i internacional.