Dijous 25 d'abril de 2024
|
19:34 H
TAG Systems i Austriacard han unit esforços.
TAG Systems i Austriacard han unit esforços. (Foto: TAG Systems)
Empresa

Unió d'Austriacard i TAG Systems

Andorra la Vella

Austriacard GmbH i TAG Systems han dut a terme una fusió-adquisició, a través de la qual Austriacard Holdings controla el 73,4% de les accions de l'entitat combinada, i així doncs, el lideratge del nou grup. TAG Systems es manté en l’accionariat, i continua en les seves funcions de direcció i lideratge dins la societat, garantint als seus 'business partners' actuals i potencials, "la millora continua dels serveis i el suport, sota el paraigua d’Austriacard", tal com infirmen des de TAG Systems.

La nova entitat, que s'estén des del Regne Unit a Grècia i Turquia, té una forta empremta operativa a Europa amb tres fàbriques i vuit centre de personalització, així com dos centres de personalització a l'Amèrica del Nord i l'Amèrica del Sud, permetent oferir fins i tot un millor servei als seus clients, estiguin on estiguin.

"A TAG Systems estem entusiasmats d'unir-nos a Austriacard Group, això ens permetrà expandir-nos encara més, donant servei a nivell mundial als nostres apreciats clients mitjançant la fortalesa industrial i les tecnologies punteres d’Austricard”, han explicat Joaquim Miró i Jon Neeraas, president i CEO de TAG Systems Group, respectivament.

Notícies relacionades