La xerrada tindrà lloc a la seu de MoraBanc. (Foto: Arxiu ANA)
Sector financer

Conferència sobre inversions i previsions per al 2020 de la mà de MoraBanc i Goldman Sachs

La xerrada tindrà lloc aquest dijous a la sala d'actes de MoraBanc

Andorra la Vella.- MoraBanc organitza aquest dijous 12 de desembre una conferència que, amb el títol '2020: Nous reptes. Solucions avantguardistes', comptarà amb la presència d’experts de Goldman Sachs Asset Management i MoraBanc. La cita serà les 18 hores a la seu de MoraBanc.

Lucía Catalán i Javier Rodríguez-Alarcón, managing directors de Goldman Sachs AM, oferiran la seva visió global de l’actualitat financera i les tendències en els mercats. Per part de MoraBanc participaran a la sessió el director de Banca Privada, Xavier Riestra; el director d’Estratègia i Inversió, Lorenzo Casaus, i Oriol Taulats, director de MoraBanc Asset Management.

La conferència tocarà temes com les solucions més innovadores en gestió patrimonial, l’aplicació de la tecnologia i el Big Data en la gestió d’actius, i s’analitzarà què es pot esperar del 2020.

Goldman Sachs Asset Management és un dels "referents mundials en matèries d’inversió i coneixement global", destaquen des de MoraBanc. Aquesta conferència és possible gràcies a l’acord de col·laboració que MoraBanc va signar amb l’entitat i que permet als seus clients accedir als serveis d'assessorament i a les carteres d'inversió dissenyades específicament per Goldman Sachs Asset Management (GSAM) per a MoraBanc.

Tal com recorden des de MoraBanc, Goldman Sachs Group és una companyia líder mundial en banca d'inversió i valors. Fundada el 1869, el grup té la seva seu corporativa a Nova York i més de 30 oficines situades en els principals centres financers del món, des d'on proporciona una àmplia gamma de serveis a corporacions, institucions financeres, fons d'inversió i governs. Goldman Sachs Asset Management és un dels principals gestors d'inversió del món.