Cartell promocional de les activitats que organitza Andorra Telecom. (Foto: Andorra Telecom)
Empresa

Andorra Telecom s'apunta a l'estrena de la nova pel·lícula d'Star Wars

L'empresa prepara un espai per a fotografiar-se amb els personatges, una marató de la saga i també sorteja entrades

Andorra la Vella.- Andorra Telecom es prepara per a l'estrena del dia 19 de desembre del novè episodi d''Star Wars: L'ascens de Skywalker'. A partir de les 11 del matí d'aquest dissabte 14 de desembre a la planta 0 de l'illa Carlemany, els principals personatges de la sèrie galàctica compartiran fotografies amb tothom qui ho desitgi, gràcies a la col·laboració de l'associació de friquis d'Andorra. L'espai serà un punt habilitat per Andorra Telecom per promocionar la marató cinematogràfica d'Star Wars i l'horari del 'photocall' serà de les 11 a les 14 hores i de les 16 a les 19 hores.

Tots els participants rebran una foto en paper i també se'ls enviarà via correu electrònic una còpia. La fotografia més votada tindrà com a premi una espasa làser i es donarà a conèixer el guanyador el divendres 20 de desembre. Pel que fa a la jornada del dijous 19 de desembre, Andorra Telecom i els cinemes de l'illa Carlemany han organitzat una marató amb la triologia formada per 'Star Wars: Episodio VII-El despertar de la Força', 'Star Wars: Episodio VIII-Els últims Jedi' i 'Star Wars: Episodio IX-L'ascens de Skywalker', aquesta darrera en qualitat d'estrena. Les projeccions tindran lloc a la una, a les quatre i les set de la tarda.

Andorra Telecom ja va iniciar el dilluns 9 de setembre a les xarxes socials, i fins al dia 16, un sorteig de cinc entrades dobles diàries, vàlides per a tota la marató o a alguna de les sessions programades. Així mateix, també se sortejaran entrades entre tots els clients que acudeixin a l'agència comercial d'Andorra Telecom el dimarts, 17 de desembre.