Reunió a París de Ballestà amb representants del departament del Tresor francès, la secretaria general d’Afers Europeus i el ministeri d’Afers Exteriors gal. (Foto: S.F.G)
Internacional

Ballestà es reuneix a París en el marc de les negociacions de l'acord d'associació amb la UE

L'objectiu de la trobada, intercanviar opinions sobre els serveis financers al Principat

Andorra la Vella.- El secretari d’Estat d’Afers Financers Internacionals, Marc Ballestà, s’ha reunit aquesta setmana a París amb representants del departament del Tresor francès, la secretaria general d’Afers Europeus i el ministeri d’Afers Exteriors gal per tal d'intercanviar opinions i informació sobre la plaça financera i els serveis financers al Principat en el marc de les negociacions de l’acord d’associació amb la Unió Europea.

A banda de Ballestà, la delegació estava formada també per representants de l’Agència de Resolucions d’Entitats Bancàries (AREB), l’Autoritat Financera Andorrana (AFA), la Unitat d’Intel·ligència Financera d’Andorra (Uifand) i altres membres de la secretaria d’Estat d’Afers Financers Internacionals i diversos diplomàtics.

Aquesta primera reunió tècnica va ser acordada durant la trobada del secretari d’Estat d’Afers Europeus, Landry Riba, amb la seva homòloga Sandrine Gaudin i després de la visita del copríncep a Andorra. Les dues delegacions han valorat positivament aquest primer intercanvi d’informacions i han acordat celebrar altres trobades en els pròxims mesos per preparar els treballs de la negociació de la lliure circulació de serveis.