El sotsdirector general de banca país d'Andbank, Josep Maria Cabanes; la directora general de negoci d'Andbank, Anna Olsina; el pilot Albert llovera i el conseller de Joventut, Participació Ciutadana i Esports d'Andorra la Vella, Alain Cabanes. (Foto: M. F.)
El sotsdirector general de banca país d'Andbank, Josep Maria Cabanes; la directora general de negoci d'Andbank, Anna Olsina; el pilot Albert llovera i el conseller de Joventut, Participació Ciutadana i Esports d'Andorra la Vella, Alain Cabanes, durant l'acte. (Foto: M. F.)
El sotsdirector general de banca país d'Andbank, Josep Maria Cabanes; la directora general de negoci d'Andbank, Anna Olsina; el pilot Albert llovera i el conseller de Joventut, Participació Ciutadana i Esports d'Andorra la Vella, Alain Cabanes, durant l'acte en què s'ha anunciat l'acord i també l'exposició del vehicle. (Foto: M. F.)
El sotsdirector general de banca país d'Andbank, Josep Maria Cabanes; la directora general de negoci d'Andbank, Anna Olsina; el pilot Albert llovera i el conseller de Joventut, Participació Ciutadana i Esports d'Andorra la Vella, Alain Cabanes. (Foto: M. F.)
Fotografies de grup dels patrocinadors; el pilot Albert Llovera i l'equip que l'acompanyarà al Dakar. (Foto: M. F.)
Sector financer

Andbank i Albert Llovera tornen a unir els seus camins

L'entitat ha signat un acord amb el pilot que ja es materialitzarà al Dakar

Andorra la Vella.- Andbank i el pilot Albert Llovera tornen a unir els seus camins. D'aquesta manera, l'entitat bancària renova el suport al pilot gràcies a un acord que han signat per als propers tres anys. Aquest recolzament ja serà efectiu per al ral·li Dakar, on el pilot competirà en la categoria de camions. En un acte que ha tingut lloc a l'avinguda Meritxell s'ha anunciat aquesta col·laboració i també que el vehicle de Llovera estarà exposat fins a mitjan gener al passatge Biscariet. Llovera ha manifestat que afronta aquest Dakar amb la intenció de ser entre els 20 primers i ha exposat que es troba "molt còmode" amb el vehicle al qual, ha remarcat, s'ha acoblat molt bé. Espera sigui una "prova duríssima", amb una primera setmana més "ràpida" i una segona amb "molta duna i sorra".

El sotsdirector general de banca país d'Andbank, Josep Maria Cabanes, ha recordat que temps enrere ja donaven suport a Llovera i que ara comencen a "caminar altra vegada junts". També ha exposat que l'exposició del vehicle de Llovera al carrer farà que tothom en pugui gaudir. Al seu torn, la directora general de negoci d'Andbank, Anna Olsina, ha destacat que el suport al pilot per als pròxims tres anys reflecteix el "compromís amb l'esport andorrà i amb la seva projecció internacional, però també presenta un especial encaix amb valors molt arrelats" a l'entitat, com ara "l'afany de superació o el treball en equip, imprescindibles en proves tan exigents com el Dakar". A l'acte també hi era present el conseller de Joventut, Participació Ciutadana i Esports del comú d'Andorra la Vella, Alain Cabanes, donat que la corporació també dona suport al pilot, a qui ha desitjat molta sort al Dakar.

El vehicle que es pot veure al passatge Biscariet és de ral·li cross, una modalitat que segons Llovera "és molt espectacular" i en la qual es planteja competir un cop hagi tornat del Dakar.